Heippa!

Lisään tähän pari sanaa lähtöpäivästä näin jälkikäkteen. ELikkäs, en päässyt lisäilemään materiaalia kyseisenä päivänä, koska nettisopimus katkesi jo heti aamutuimaan. Mutta asiaan:

Pakkaussessio sujui aikalailla helpon oloisesti. Ensin varasimme varovaisesti kaiken tavaran yhteen kasaan mitä kuvittelimme mukaan tarvitsevamme ja tavarat pakattiin rinkkoihin suht tasapuolisesti. Rinkat pakattiin ja koska tuntuivat hieman ylitäysilltä, purimme lastin ja poistimme joitakin vaatteita, jotka eivät tuntuneet välttämättömyyksiltä. Toinen pakkaus ja se oli onnistunut: Molemmilla sopivasti tavaraa, paino n. 13 kg per rinkka ja kaikki tarpeellinen mukana. Sunnuntai-iltana rinkat tosin purettiin vielä kertaalleen ja pakattiin uudestaan niin, että tavarat ladottiin pakettiin mahdollisimman tiiviisti.

Maanantain aikana hoidimme päivän mittaan vielä viimeisiä juoksevia asioita ennen reissuun lähtöä. Viimeiset soitot kavereille ja kodin laittaminen lähtökuntoon olivat nekin maanantaina hommaa.

Tiistai-aamu valkeni itselleni jo neljän aikaan aamuyöstä kun matkajännitys ei antanut reissaajan nukkua. Aamutuimaan laittelin viimeiset tavarat kuntoon, tarkistin paperit ja kodin siihen kuntoon, että reissuun voi lähteä turvallisin mielin. Kahdeksalta tuli kyyti meitä hakemaan ja automatka hki-Vantaan kentälle sujui aurinkoisissa merkeissä. Muutaman tunnin odottelu kentällä meni sekin rattoisasti ja koko matka Irlantiin älyttömän nopeasti.

Matka Dublinin lentokentältä taittui lentokenttäbussilla keskustaan, herttaisen suomalaisnaisen seurassa. Hän kertoi kokemuksiaan ja antoi hyödyllisiä vinkkejä aiempien kokemustensa pohjalta. Bussi jätti meidät keskustaan ja hostelli löytyi aivan bussipysäkin vierestä! 

Hostelli on mukava ja siisti, hyvällä paikalla ja edullinen. Eli kaikin puolin hyvä valinta! Seuraavaksi vähän parin päivän saldoa.