Huomenta!

Matka häämöttää parin päivän päässä ja viikonloppu onkin hurahtanut matkaa valmistellessa. Perjantaina varattiin hostelli Dublinista (hintaan 9 € yö), aloiteltiin pakkaamista ja pyykkikone on pyörinyt lähes taukoamatta. Eilen käväisin apteekissa hakemassa korvatulppia, maitohappobakteeria ja allergialääkettä.

Olemme myös ahkerasti jatkaneet CouncSurfing -sivustolla sohvapyyntöjen lähettelyä, mutta eipä ole vielä tärpännyt. Kuten todettu, tuntuu, että ensikertalaisten on hieman vaikea saada jalansijaa kyseisessä palvelussa. Tänään vielä loput asiakirjojen skannukset ja asiakirjojen tarkistus.

Tänään tehtiin myös matkasiivous ja tarkoituksena on hiljalleen pakkailla rinkkoja. Huomenna käydään viemässä viimeiset hilusäästöt pankkiin ja käydään hankkimassa kaupasta se, mitä vielä puuttuu (jos jotain puuttuu).

Tiistaina sitten klo 8.00 suuntaamme kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää! Lento lähtee klo 13.30 ja Dublinissa olemme perillä paikallista aikaa n. 14.30. Siitä alkaa sitten viiden viikon seikkailu ympäri Eurooppaa!

Aivan mahtavaa!