Heipä hei!

Nyt en ole vähään aikaan päässyt netin ääreen, joten blogin päivitys hieman viivästynyt. Vastailen tässä nytkin pikaisesti kysymykseen mihin olemme matkaamassa.

ELikkäs. Matka alkoi siis kolmen päivän "lomalla" Dublinissa, josta lensimme vappuna Pariisiin. Kaksi päivää Pariisissa ja matka jaktui junalla Toursiin (n. 2,5 h Pariisista etelään), jossa parhaillaan majailemme. Majoittaudumme couchsurfing-sivustolta löytyneen paikallisen kotona. Täällä vierähtää seuraavat kolme päivää.

Tänään ohjelmassa kierros paikallisella kirpputorilla ja huomenna pyöräretki alueen linnanähtävyyksille. Tiistaina matka jatkuu junalla kohti Espanjaa ja kaupunkia nimeltä Lleida (n. 2 h päässä Barcelonasta). Lleidassa yövymme niin ikään couhcsurfing-tutun pariskunnan luona (2 yötä),

Lleidasta matka jatkuu Barceloonaan ja sieltä edelleen Figueresiin, jossa sielläkin meillä couchsurfing majapaikka odottaa. Figueresin jälkeen suuntaamme Italiaan, mutta siitä ei vielä sen enempää tietoa tai sen tarkempia suunnitelmia maan varalle emme ole vielä tehneet.

Italia jälkeen suuntaamme Saksaan, jossa pit stop Münchenissä sukulaisten luona ja sieltä matka jatkuu Hollantiin ja Amstredamiin. Sieltä Essenin kautta Bremeniin ja lentäen kohti Tamperetta 1. kesäkuuta. Essenissä meillä jälleen tuttavapariskunta.

Näillä nuoteilla suunnistamme tällä hetkellä. Toki on hyvin mahdollista että "suunnitelmat" muuttuvat ja suunta vaihtuu mielen mukaan, ainakin Italian osalta. Mutta, tästä lisää hieman myöhemmin, kunhan lisää kerrottavaa taasen kertyy. Lisäilen aiempien päivien kuulumisia tänne yhtenä pakettina piakkoin.

kuulemisiin!